A 16. napon, hétfőn, aludtam. Ez köszönhető leginkább annak, hogy hétfőn reggel 5:00 körül mentem aludni, és 9:50-kor már megbeszélésem volt. Emiatt estére már teljesen zombi voltam, és ahhoz is kávét kellett innom, hogy le tudjak tusolni és elmenjek az ágyig. Kedden este viszont volt megint pár órám. Ez elég volt arra, hogy TTQ szinten véglegesítsem a berzerker osztagot. Persze lenne mit csinálni még rajtuk meg finomítgatni, de ugye most azt szeretném csak elérni, hogy az ellenfelem, mikor játszik velem, festettnek lássa. Az meg megvan. Meg is mutatom, ilyenek:

Jinx: DSCF0003 

Ma megint szakmai előadás lesz, ráadásul 20:00-tól, fogalmam sincs, mikor keveredek haza. De valamit mindenképp csinálnom kell, különben csúnya égés lesz. Ráadásul eldöntöttem, hogy berakunk a listába még egy Rhinot és még 5 CSM figurát, és ezért cserébe csak egy Obliterator kerül ki, ami festés szempontjából nem túl jó biznisz.

Ha jobban belegondolok, rhinot kellene összerakni vagy CSM figurákat, ők vannak még darabokban.

A bejegyzés trackback címe:

https://speedpaint.blog.hu/api/trackback/id/tr44981481

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása