Manifesto

2009.02.14. 23:25

Már régen akartam blogolni a festésről. Egyrészt azt gondolom, sokaknak segítség lehet követni mások haladását, akár azért, hogy technikákról olvasson, példákat lásson, akár azért, hogy a látott haladáson felbátorodva maga is többet foglalkozzon a hobbyval. Másrészt pedig azt gondolom, ha minden elért eredményről be kell számolnom, az arra sarkall, hogy én is több időt töltsek el a festéssel, hogy minél több teljesített mérföldkőről számolhassak be, és hogy ne legyenek nagy üresjáratok.

Az ötlet nem eredeti, olvashattuk ezt a szöveget már máshol is. Láthattunk nagy tündökléseket és bukásokat, és nagy visszatéréseket is. Van akinek működik, van akinek nem.

Éppen ezért magával a bloggal kapcsolatban nem fogalmazok meg különösebb elvárást mint azt, hogy igyekszem a festéseimet projekt szerűen végezni, egyszerre egy dologgal foglalkozva, és arról rendszeresen, lehetőség szerint napi szinten beszámolni. Bevezetésnek, meghatározásnak legyen is elég ennyi.

Szerző: JinxR

Szólj hozzá!

Címkék: manifesto

A bejegyzés trackback címe:

https://speedpaint.blog.hu/api/trackback/id/tr83943666

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása