Gondor - 1. hét

2010.02.08. 00:26

Pontosan egy hét telt el azóta, hogy rendet tettem a festős asztalon, és kikészítettem az 500 pontos sereg alapanyagát. A tervnek nem sikerült maradéktalanul megfelelni, de így is sikeresként könyvelem el az elmúlt időszakot. Az eredeti elvárásom az volt, hogy mostanra minden figura a seregből le van sorjázva, beragasztva a talpába, és a base-re fel van ragasztva a homok.

A warrior doboz minden figurája le van sorjázva, a lándzsások összeragasztva, mindenki be van ragasztva, de nincs homok a talpakon. Ellenben itt kicsit túlteljesítettem a tervet, mert néhány itthon talált figurát is hozzácsaptam a kerethez, így a sereglistán szereplő 20 helyett most 34 figura áll hadrendben, ezek közül 6 már a korábban említett Battle Company keretben teljesen festve lett.

Boromir használtan került hozzám, gyenge festéssel, ráadásul lándzsával a kezében az eredeti kard helyett. Az ő sorsán még erősen gondolkodom, a legegyszerűbb megoldás, ha simán kijavítom a figurát, a legkomplexebb ha teljesen lemosom és a fegyvert is visszacserélem.

A zászlós és a kapitány figura csak ki lett véve a blisterből, ahogy a balliszta három kezelője is, itt még sorjázás is lesz. A hat fős lovas osztagot viszont még ki sem bontottam, ők a legnagyobb elmaradás.

40 gyalogos figura áll tehát most az asztalon, amiből csak 26 fogja a sereg részét képezni, de inkább kifestem őket most, egy menetben. A következő lépés a fém figurák sorjázása, ragasztása, ugyanez a lovasokon, és aztán jöhet az alapozás.

Jinx: gondor 1

A bejegyzés trackback címe:

https://speedpaint.blog.hu/api/trackback/id/tr411738120

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása