Dirz alkímistái

2011.01.20. 22:15

Ahogy az előző postban írtam, belefogtunk egy Confrontation hadjáratba a Gólem Művekben. Mivel a játékhoz három frakciót is elkezdtem gyűjteni anno, nem volt könnyű a választás, hogy mivel induljak. Első gondolatom az Ophidian csapat volt, mivel ehhez minden meglevő figurám festve van - egy két évvel ezelőtti Games Dayen velük mutattuk be a játékot. Komoly ellenérv viszont, hogy nincs a kígyók szállítására alkalmas táskám, a festett figurák épségét pedig nem akarom kockáztatni. Van még egy Kelta csapatom, ezek viszont nincsenek festve, és a figurák választéka is erősen limitált.

Eléggé adta magát a Dirz csapat ezek után. Többnyire humanoid méretű figurák, lehet őket szállítani. Páran már félig festve vannak, gyorsan elérhetem a festett szintet. És talán ezekből van a legtöbbféle választás, hogy variálni tudjam a csapatot ha fejlődik. Legyen.

A sereglistát próbáltam úgy összerakni, hogy "fluffos" legyen. A vezető nem valami pár pontos Józsi, hanem egy Biopsist, aki tényleg egyfajta "középvezető" a Dirz seregben. Beraktam valami ütőerőt is, erre egy Centurus Clone-t találtam alkalmasnak az itthoni készletből. A maradék pontot meg olcsó katonákra költöttem, így lett két Crossbowmen és egy Halberdier.

A képen látszik a jelenlegi festési állapot. A Centurus Clone teljesen ki van festve, csak a base nincs befejezve. Anno vele akartam elkezdeni a sereg színsémájának tesztelését. A többi figura egyelőre alapozva van, és a legnagyobb ruhafelületük egységes színnel, de egyenletes réteggel van csak lekenve. Gondolom nyilvánvaló, hogy itt is megpróbálom megteremteni azt a hatást, hogy ezek a figurák ugyanannak a csapatnak a része, összetartoznak. A ruha ehhez igen nagy segítség persze.

Szóval ez most egyfajta állapotjelentés, hogy innen indulok, és amint kiélesítettem ezt a bejegyzést, felfestem a bőrszíneket a srácokra.

A bejegyzés trackback címe:

https://speedpaint.blog.hu/api/trackback/id/tr102601285

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

kabaman 2011.01.21. 00:11:20

Róluk mit lehet tudni, gonoszak, jók? Miben a legjobbak?

Nem nagyon ismerem a Konfrontésönt, de szerintem ezzel nem vagyok egyedül.

JinxR 2011.01.21. 00:20:51

A történet szerint néhány szabadelméjű tudós a sivatagban elrejtett városokban, laborokban kísérletezget olyan dolgokkal, amit a birodalmak nem annyira néznek jó szemmel. Melléktermékként meg klón hadseregeket gyártanak, amikkel majd be akarják bizonyítani a konzervatív birodalmaknak, hogy márpedig jó dolog ez.
Szóval kb olyan arcok, mint WHFB-ben a skaven Clan Moulder, emberi alapanyagból vicces kreatúrákat gyártanak :)

http://underthemountain.wordpress.com/athenæum/aarklash-archive/factions/alchemists-of-dirz/

MARNEUS 2011.01.21. 06:14:43

Woww !

Nagyon állatok lesznek ha készen lesznek ...Kedvet kaptam a farkasaim kifestéséhez (csak időt nem). Most már ezt is kellene egyszer játszanom :-) Kár , hogy olyan messze tartjátok azt a Kampányt+még soha nem játszottam:-)
Van valahol Onlájn Rúúúlbúúúk a Neten??? Conf3 Ofkórsz :-)

MAC
süti beállítások módosítása